miércoles, 8 de mayo de 2013

Quién busca, encuentra (2)

Continuant amb l'última entrada, avui encara us hem de mostrar més tresors a preus de ganga que hi havia al Súriatrastos d'abril.

Avui tenim moltes antiguitats per ensenyar-vos, aíxí que començarem primer per les que no ho són:


 Al mercat d'abril ens vam trobar aquestes botes Timberland. Estaven en molt bon estat, i així ens ho van confirmar els seus venedors, només havien estat utilitzades dos cops.
Unes botes molt noves i gairebé per estrenar buscaven un 46 de peu. El tens tu?










Una altra de les parades portava 3 de les pel·lícules més taquilleres estrenades ultimament.
La saga Crepuscle també va ser-hi present al Súriatrastos. Les tres primeres pel·lícules buscaven algun dels seus fanàtics, encara amb el precinte. Totalment noves, mai vistes per ningú. 








I les antiguitats que us anunciavem al principi? Aquí les tenim, perquè al Súriatrastos hi ha cabuda per objectes més nous o més vells. Si poses parada, no deixis res a casa perquè tingui uns quants anyets de més! Poden tenir inclús més sortida!



Uns veïns de Navàs portaven una caixa plena de la "Rana Michigan", un dels personatges dels Looney Tunes. Ens comentaven que tot i que el personatge no es va fer tant famós com el Bugs Bunny, era una peça de col·leccionista que ells posaven a disposició de tothom per només 50 cèntims! 
En tenen moltes, i les porten a cada mercat que van. Per què no vens al Súriatrastos del 18 de maig a buscar la teva?





 Els mateixos navasencs portaven també Sabó de Lagarto. L'antic sabó que s'utilitzava arreu per rentar a mà. Un sabó amb ingredients naturals i biodegradables a només 80 cèntims la peça!



D'antiguitats n'hi havia moltes, se us acut alguna idea per decorar casa vostra amb aquestes?





I pels amants de la música: Vinils a 1, 2 i 3€!!! Vinils que a molts els farien retrocedir en el temps. 



Tots aquests tresors per unes quantes monedes o bitllets, però no com aquests que us ensenyarem ara. Aquestes monedes i bitllets són de col·leccionista, d'una parada que des d'aquí ja bategem com la parada-museu del Súriatrastos. Gràcies a ella també podem recular en el temps i conèixer com eren les monedes de cada localitat. Coneixes com era una pesseta de Súria de l'any 1936?





Si tu també tens a casa tresors que tot i ser-ho, per tu han perdut el valor o la utilitat, porta'ls al pròxim Súriatrastos, posa'ls un preu i a vendre! 


Encara sou a temps d'apuntar-vos, teniu fins al dimecres 15 de maig per trucar per telèfon al 93 868 28 00 o omplint el formulari web

Per qualsevol dubte que tingueu, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través dels vostres comentaris al blog o directament pel facebook del Súriatrastos.
Si ho desitgeu, també tenim un correu a la vostra disposició suriatrastos@gmail.com

A reveure!

2 comentarios:

  1. Nieves VentaRipollet8 de mayo de 2013, 12:41

    Hola, Sabes el precio de la radio y si esta aun disponible. Mi amiga busca una y era para comentárselo. Muchas gracias.

    ResponderEliminar
  2. Hola!
    La verdad, no preguntamos el precio al vendedor, pero nos aseguró que volvería al Súriatrastos de Mayo. Os animo a que vengáis vosotros o tu amiga a preguntar por ella, o si no podéis, yo le pregunto y os comento y hago por poneros en contacto en el caso de que estuviera interesada tu amiga.

    Un saludo!

    ResponderEliminar