viernes, 26 de abril de 2013

Quién busca, encuentra

"Quién busca, encuentra" quants cops hem sentit aquesta frase i que bé que ens ve per l'entrada d'avui!


Avui us volem ensenyar tot allò, que buscant (com no) vam trobar dissabte passat al Súriatrastos. Els objectes més curiosos que ens van cridar l'atenció. Objectes en molt bon estat o antiguitats dificils de trobar.

Comencem a buscar?

 És habitual trobar-se al Súriatrastos jocs de taula, però de tant antics? Una de les parades (i que repeteix cada mes) portava per vendre els famosos Juegos Reunidos que molts recordareu dels anys 70 i 80, possiblement, quant tenieu uns anyets menys. És una d'aquestes antiqüalles que en veure-les encara ens treu un sonriure, i que si comprem, segurament ens en treurà molts més a casa jugant tots plegats.


I passem d'allò que els hi agradava als nens d'abans a allò que els hi agrada als d'ara. En una altra de les parades, vam trobar-hi una pila de bosses, carteres i motxilles a 1€. En aquests casos, el millor és remenar! Deixem-nos de vergonyes! Perquè potser hi trobem alguna cosa amagada que ens agradarà, i per aquest preu, qui no s'ho enduu a casa? Doncs remenant vam trobar aquesta bossa de les Monster High, aquests monstruosos personatges que tenen encandilades, sobretot, a les nenes de 5 a 10 anys. Imagina't quin regal li podries haver dut a la teva filla, neboda, néta, cosina... per només 1€!



 I pels nens? Doncs exactament el mateix! Si ens trobem una parada que duu caixes plenes de videojocs per la PlayStation o per l'ordinador, hem de remenar! Aquí els preus oscil·laran depenent de si és un joc més nou, més vell, per la PlayStation 2 o la 3... però per aproximadament uns 3€ ens podem enduur un videojoc que a la botiga ens hagués costat 10 cops més!



I aquesta crec que va ser la ganga del Súriatrastos d'abril! (sense voler desprestigiar el que duien les altres parades). Perquè diem que va ser la ganga? Pel preu! Al Súriatrastos per 20€ et podies enduur les 2 primeres temporades de l'exitosa sèrie Lost; mentre que si les comprèssim  al Corte Inglés amb 20€ no en tindríem ni per una temporada. (Totes dues et sortirien per 62'58€)
Si ets un fanàtic de la sèrie, aquesta era la teva compra del dia! Ja sabeu, tot és qüestió de remenar!




Què hi fa un intercomunicador al Súriatrastos? Doncs també està a la venda. Si t'ha tocat ser el Juan Cuesta del teu edifici pots plantejar una "derrama" per comprar-lo. Pensa que és de lo més nou del mercat, amb càmera inclosa!














I per tencar l'entrada d'avui, una de les clàssiques, la màquina d'escriure que a tot mercat de segona mà trobarem!
Són molt els paradistes que porten màquines d'escriure i cada cops són més els interessats en comprar-les. No hi vam pensara demanar el preu, però si t'ha agradat aquesta Mercedes, per què no véns al pròxim Súriatrastos a buscar-la?
Et pot recordar aquells cursos de mecanografia que feies amb 15 anys o et pot servir com a decoració per casa teva!










Com ja heu vist, cada parada té el seu tresor, només cal que el busquem i sàpiguem donar-li el valor que té. I tranquils, que no són tots els tresors que hi havia a l'últim Súriatrastos, recordeu que hi havia moltes parades, per tant, encara tenim molts més tresors per ensenyar-vos!


Fins aviat!

No hay comentarios:

Publicar un comentario