lunes, 20 de mayo de 2013

Súriatrastos de Maig

Dos dies després ja tenim disponibles totes les fotografies de dissabte al facebook. Cliqueu aquí per veure-les totes.

156 fotografies que podríem no haver tingut si dissabte hagués plogut com totes les prediccions, meteocats i demés apuntaven.
No ens esperava un dissabte fàcil. La nit abans a Súria va estar plovent de valent i més d'un ja pensàvem que no tindríem Súriatrastos al dia següent.
Es va acabar la nit, però encara faltava una mica perquè acabés la pluja. A dos quarts de vuit del matí encara plovia una miqueta, però per sort, una hora després, just quan els paradistes començaven a arribar a la plaça, la pluja també es va acabar.

Sobre un terra encara moll els participants van començar a muntar les seves parades amb una mica de por, pensant en si hauríen de recollir-les ràpid. I és que durant tot el matí el cel es va estar debatint entre sol i núvols.


Vint-i-u participants valents amb un total de 24 parades omplien la plaça de la Serradora com mai fins ara. I amb objectes ben curiosos com sempre. A tots, us volem agraïr la vostra participació, les vostres ganes i il·lusió malgrat el temps. Esperem que fèssiu caixa!

Per sort el temps va aguantar tot el matí i els suriencs i veïns van començar a sortir com els cargols. Poquet a poquet després de la pluja. 



Gràcies a tots aquells que també van venir a fer un volt pel mercat, una mica més abrigats i amb més pressa del que anaven al Súriatrastos d'abril. Per suposat vosaltres també sou una peça clau del mercat


En definitiva, podem fer un balanç positiu del mercat de maig. Cada cop tenim més participants, gent de Súria, Navàs i Manresa, però també de Sabadell, Ripollet i Vilanova i la Geltrú. 
Si els pròxims mesos continuem en aquesta línia, Súria podrà estar orgullosa del seu mercat de segona mà i intercanvi. 



No hay comentarios:

Publicar un comentario