martes, 23 de abril de 2013

Llibres per Sant Jordi

Feliç Sant Jordi, possiblement el dia més maco de l'any a Catalunya!

Avui els protagonistes són els llibres i les roses, però també ho van ser dissabte a l'últim Súriatrastos. La majoria de parades duia llibres, alguna fins i tot, només llibres, i la veritat és que van tenir tant d'èxit com si fós 23 d'abril.

Avui farem un recull de totes aquelles fotografies que dissabte vam fer dels llibres, perquè veigueu quanta varietat hi havia!


Com ja us hem comentat i vau poder veure (perquè era una parada ben grossa) una de les parades del mercat portava llibres, vinils i cromos. Com podeu veure a les següents imatges hi havia llibres per triar i remenar:






L'èxit de la parada es veu reflexat en aquesta fotografia. Grans i petits buscaven el seu llibre avançat de Sant Jordi. Però tranquils, si no vau poder venir al mercat d'abril, tindreu la vostra oportunitat al de maig, perquè el paradista ens va dir que hi tornaria!




Tots els llibres que hi havia al Súriatrastos estaven a preus molt i molt competents. Llibres de segona mà a preus de ganga!









I si tot i així, us sembla molt el preu, teniu una altra opció: l'intercanvi. Perquè recordeu, el Súriatrastos és un mercat de segona mà i d'intercanvi (però sempre queda en mans del paradista acceptar un intercanvi o no).





Hi havia llibres per tothom, però sobretot pels més petits i adolescents.








Llibres per aprendre idiomes o a deixar de fumar:







I ara digue'ns, vas comprar cap llibre al Súriatrastos? Busques cap des de fa temps? Vols saber si cap dels que s'han vist a les imatges segueix en venda? Tens pensat posar parada de llibres al Súriatrastos de maig? Digue-hi la teva als comentaris del blog o per privat a l'adreça suriatrastos@gmail.com, tan aviat com ens sigui possible, tindràs la teva resposta!





FELIÇ SANT JORDI A TOTHOM!



No hay comentarios:

Publicar un comentario