lunes, 22 de abril de 2013

A l'abril parades mil!

Bon dilluns a tots i totes!
i un bon dissabte que vam tenir també! Quin Súriatrastos! El millor de tots fins el moment. 

Vam tenir un dissabte molt molt assolellat des de primera hora del matí, quan els paradistes ja començaven a muntar-ho tot.
Un total de 17 parades distribuides per tota la plaça de la Serradora. Per primer cop es va fer un passadís central on aquest dissabte s'hi van posar 4 parades. I és que era el primer cop que hi havia tantes parades al Súriatrastos. 




Això si, fem un toc d'atenció a aquelles 10 parades de més que hi havia apuntades i que pels motius que fossin no van poder venir al mercat. Una de les normes del Súriatrastos diu: "Aquelles persones que s'hagin inscrit a una edició i no acudeixin a la mateixa sense haver avisat prèviament; l'Ajuntament es reserva el dret a anul·lar la seva inscripció en les següents convocatòries."

No volem esbroncar a ningú, només us volem demanar que en el cas de que us surti un imprevist i no pogueu anar al mercat, us poseu en contacte amb l'ajuntament de Súria. Sense rencors, que a tots aquells que no vau poder venir aquest mes d'abril, us esperem al Súriatrastos de maig amb els braços oberts!


Aquest cop, i amb tantes parades, va haver-hi molta més varietat d'objectes per comprar. Joguines, roba, cotxes i monedes de col·lecció, videojocs, pel·lícules, antiguitats, peluixos, objectes de decoració i llibres. Molts llibres! Potser perquè és un dels objectes que menys ens costa comprar tot i saber que és de segona mà, o potser perquè s'acosta Sant Jordi!

Amb tantes parades i tants trastos a la venda, la plaça feia molt de goig! Plena de gom a gom encara faltava alguna cosa: els visitants i compradors. I tampoc van faltar! Moltes persones es van acostar dissabte passat a la plaça de la Serradora de Súria. I no només Suriencs, també gent de Manresa, Sant Joan de Vilatorrada, Sant Fruitós de Bages... i això què ens diu? Que el Súriatrastos comença a consolidar-se! A traspassar fronteres!

















A partir d'ara el boca a boca comença a tenir un paper important. La gent anirà parlant del nostre mercat i el mes que ve, encara en serem molts més! Venen mesos on la pluja no ens tornarà a tocar els nassos.

No hay comentarios:

Publicar un comentario