jueves, 28 de marzo de 2013

Valoració Súriatrastos març

Ja tornem a ser aquí!

Dues setmanes més tard per fi tornem a posar en marxa el blog.
Encara no us havíem parlat del Súriatrastos d'aquest mes de març, així que avui farem una valoració de com va anar aquest últim mercat.

Com ja sabeu, aquest cop, dos mitjans de comunicació, el Regió7 i el Manresainfo, ens van ajudar a fer difussió de què calia fer per muntar parada al mercat.

Notícia al diari imprès del Regió7

Gràcies a aquests dos mitjans, els seus lectors van poder conèixer aquest (encara nou) mercat de segona mà i d'intercanvi que es fa a Súria.

I aquesta difussió es va notar en el nombre d'inscrits per posar parada. Un total de 16 inscripcions de les que, malauradament, només hi van acabar venint, 12. Que no són poques!

Una de les paradistes, veïna de Manresa, ens acabava de donar la raó quan ens comentava que ella n'havia sentit a parlar del mercat, però que fins que no ho va veure publicat al diari Regió7 no va saber com havia d'apuntar-se.

Així que encara ens falta molta feina per fer. Hem d'aconseguir arribar a encara més gent per poder consolidar aquest mercat!







D'altra banda va fer un dissabte prou bo. Tot i que van caure quatre gotetes a primera hora, el sol va predominar durant la resta del matí i això va convidar a la gent a fer un tomb pel mercat i tafanejar les 12 parades que hi havia.




Totes les fotos del mercat les podeu trobar al nostre facebook clickant directament aquí
Moltes de les parades que veureu són parades que ja han participat en algun dels Súriatrastos anteriors, i això és molt positiu pel mercat, perquè si els paradistes tornen, és que a Súria s'hi fa caixa.
D'altres parades eren noves, venien a provar sort, i és molt positiu també, quan a l'hora de plegar et comenten que estàn molt contents de com ha anat el dia i que repetiran!




Com veureu a les fotografies, aquest mes de març van predominar les joguines. No només parades exclusives de joguines que ja tenen el seu públic fixat, sinó que d'altres paradistes han començat a reservar un espai de la seva parada també per a les joguines.









Tàctica molt interessant, sobretot si pensem que d'aquesta manera la nostra parada tindrà un públic més divers i més possibilitats de vendre.


El balanç del Súriatrastos de març és positiu. Ara ens hem de preparar pel mercat del 20 d'abril. Hem de fer molta més difussió del mercat i animar a la gent a posar parada i també, hem d'animar a la gent perquè vingui al mercat de segona mà de Súria!
Ara ja no valen excuses, comença a fer bo, comencem a conèixer com va el mercat i tenim als mitjans de comunicació de part nostre. El mes d'abril ha de ser el mes del Súriatrastos!


Bona pasqua a tothom i bones Caramelles!

No hay comentarios:

Publicar un comentario