viernes, 8 de marzo de 2013

Els mitjans de comunicació se'n fan ressó!

Estem molt contents!
Avui divendres, dos mitjans de comunicació importants de la comarca, com ho són, Regió7 i Manresainfo, s'han fet ressó de que JA ESTÀ OBERT EL PERÍODE D'INSCRIPCIONS!

Us deixem els enllaços a les notícies perquè els hi feu una ullada i pogueu compartir la notícia directament des de la pàgina web d'aquests mitjans.

Per veure la notícia del Regió7 només cal que cliqueu aquí.

Per veure la notícia de Manresainfo cliqueu aquí.


Com bé informen tots dos mitjans, el període d'inscripcions segueix obert fins al pròxim dimecres 13 de març. 

Recordeu que ho podeu fer per telèfon al 93 868 28 00 (de dill. a div. de 9 a 14h)
O us podeu apuntar qualsevol dia i a qualsevol moment a través d'internet omplint el formulari.

Volem agrair la amabilitat rebuda per les persones dels dos mitjans, que no han tingut cap problema en posar-se en contacte directe amb nosaltres i atendre les nostres peticions. Ens han dedicat un espai a les seves webs que per nosaltres és molt important!

Nosaltres seguirem fent difussió del mercat, a la pestanya notícies d'aquest mateix blog hi trobaràs tot el que se'n diu del Súriatrastos per diferents portals d'internet, al facebook hi podràs veure totes les fotos d'edicions anteriors... Ho tens molt fàcil per seguir-nos la pista!



Comparteix aquest cartell amb les teves amistats de facebook o els teus seguidors de twitter.

Fem que aquest cartell no pari de voltar i que arribi a mans i correus de tothom!




















Segons abans de tencar aquesta publicació ens ha arribat un correu de Regió7 informant-nos que TAMBÉ HAN PUBLICAT LA NOTÍCIA AL DIARI IMPRÉS! La podeu trobar a la pàgina 9 del Regió7 d'avui divendres 8 de març. Tant aviat com ens sigui possible, nosaltres la compartirem amb vosaltres també!

Gràcies un cop més a Regió7 i Manresainfo, que avui segueixen en contacte amb nosaltres, ens estan atenent molt bé i també n'estan molt pendents perquè nosaltres estiguem al corrent de tot!
Gràcies per la vostra professionalitat i alhora, proximitat als lectors.

No hay comentarios:

Publicar un comentario