martes, 2 de abril de 2013

Vols posar parada aquest mes d'abril?

Dimarts 2 d'abril, ja ha acabat la pasqua i a Súria, diem adèu a les Caramelles.
Toca tornar a la rutina; feina, escola, universitat...
Així que cal posar-se les piles de nou! Entenem que ahir no era el millor dia per apuntar-se al Súriatrastos del 20 d'abril, tot i que des d'ahir, les inscripcions ja són obertes.
Així que avui, quan tornem de la feina, de la uni, de fer les compres o d'on sigui, ja ens podem començar a apuntar per posar parada en aquest mercat de segona mà!


Un cop més tornem a tenir cartell per animar i explicar a la gent què cal fer per posar parada. Hem de fer que aquest cartell "ruli" per tot arreu. Per Súria sobretot, però també per Callús, Cardona, Manresa, Sant Joan, Sallent... i si ja sortim del bages, millor que millor! 
Compartiu-lo al vostre facebook, encara hi ha temps de sobres per apuntar-se, ja que fins dimecres 17 d'abril no es tanquen les llistes.

Sembla que de moment, l'enllaç que facilita la web de l'ajuntament de Súria per apuntar-se omplint fàcilment un formulari, no funciona. 
Així que aquest cop, i fins que es solucioni aquest problema, tots aquells que us apuntàveu a través d'internet ara ho podeu fer per correu electrònic enviant les vostres dades i què posareu a la parada, a l'adreça suria@suria.cat

Com sempre ho podeu continuar fent per telèfon trucant al número de l'ajuntament 93 868 28 00 de dilluns a divendres de 9 a 14h. 


Esperem que aquest cop tots aquells que hi vulgueu participar us hàgiu de donar pressa, perquè avui, Manresainfo tornava a avisar als seus lectors de que el Súriatrastos tornava a recollir sol·licituds pel mercat d'Abril!

Durant aquests dies estarem molt actius a través del facebook i pel blog, però si teniu cap mena de dubte també ens el podeu fer arribar a l'adreça suriatrastos@gmail.com
Per suposat, també podeu deixar els vostres comentaris al blog. Hem vist que sou molts els que aneu llegint totes les entrades que anem publicant, però de moment, una mica tímids. 
Digueu-hi la vostra! Ens agradaria molt tenir comentaris, opinions, queixes, suggeriments... 


Us anirem informant! Fins aviat!

1 comentario:

  1. jo penso que suriatrastos es una iniciativa molt bona,tots tenim a casa coses,joguines,llibres, roba,que ja no utilitzem i clar lo mes fácil es llençarlo,pero hem de pensar que si esta en bones condicions algu pot utilitzarlo,i perque no nosaltres guanyem uns calerons,per exemple una joguina del teu fill o filla que no utilitza i esta nova,els pares la compren per un preu molt asequible,tots guanyem,els pares no es gastem molts diners en algu que el seu fill estará content,el nen supercontent,i nosaltres tambe la joguina tornara a ser útil i tindrem un quants calerons,

    ResponderEliminar