lunes, 28 de enero de 2013

Repetidors i nous

Avui volem dedicar l'entrada del blog a tots aquells que el passat dissabte (pluviós) 19 de gener van possar parada al Súriatrastos:

Per sort, i senyal de que el primer cop que es va realitzar el mercat va ser un èxit, moltes parades de les que ja van participar al desembre, també ho van fer al gener.
Com ja us vam comentar, va ser una llàstima que plogués, perquè d'una vintena de parades que hi havia adjudicades, només van acabar guarnint la plaça, vuit.

D'aquestes, que malgrat la pluja van venir-hi, algunes n'eren parades "repetidores". Parades que després de la bona acollida que va tenir el mercat al desembre, van voler repetir al gener.

Va repetir la ja mítica parada de cotxes de la qual us vam parlar en aquest blog:






 Dues parades que hi eren a l'edició de gener i les quals també vam veure al desembre, eren les d'aquestes dues germanes, cadascuna amb la seva parada, que segons ens van explicar, participen a molts mercats d'arreu de Catalunya.

Fixeu-vos-hi els interessats,
encara té la lletera!



Unes altres cares conegudes, van ser la de dues noies que a la primera edició van dur una parada amb molta roba! Aquest cop també en portaven molta, però ens va donar la sensació que hi duien objectes nous que no havíem vist l'anterior cop. Bona pensada!

Tot i la pluja, van tenir varis clients.

Uns altres que van repetir van ser pare i filla, amb una parada de joguines inmensa! Esperem que tornin al pròxim Súriatrastos i que tots vosaltres aprofiteu per fer-hi una ullada a la seva parada, hi podeu trobar tot tipus de joguines i en molt bon estat!






Per sort també hi van haver parades noves. Nous paradistes que es van animar a dur els seus trastos i provar sort. Això també és garantia de la bona acollida que ha tingut el Súriatrastos, ja que la majoria de parades que es van estrenar en aquesta edició de gener, eren de Súria.

Va haver-hi una parada de les que en podríem anomenar "monotemàtiques" però que per suposat, tenen el seu públic. Una parada que donarà molt que parlar tant en aquest blog, com en pròximes edicions si hi continua participant.





 Les parades de monedes i bitllets, solen aplegar molta gentada. Molts curiosos i molts col·leccionistes que troben, d'aquest tipus de parades, parades molt interessants.



Una altra parada nova, que venia molt preparada pel temporal que ens va fer, va ser la d'aquesta noia surienca, que duia llibres, roba i paraigües molt adients per l'ocasió.




Van haver-hi dues parades més noves, i de molt diferents si ens referim a la mida d'aquestes. Una de ben grossa i una altra de més petita. Totes dues però, portaven objectes ben interessants i novedosos, que en un dia solejat haguessin tingut molt bona sortida




A la segona edició també vam tenir la presència dels més petits, i una de les parades comptava amb el partcipant més jove d'aquestes dues edicions!





















Esperem que al pròxim Súriatrastos de Febrer ens tornem a retrobar tots, que cada cop hi hagi més repetidors, però també més "novatos". 

A reveure!

No hay comentarios:

Publicar un comentario