sábado, 19 de enero de 2013

Mullatrastos

Avui com ja sabeu, hem tingut un Súriatrastos passat per aigua.
A primera hora del matí el cel ja ens indicava que avui no ens acompanyaria el temps. Tota una llàstima, perquè de 20 parades que hi havia apuntades per la segona edició del mercat, només n'han vingut 8. 






A 2/4 de 9 del matí ja començaven a arribar aquests valents, carregats amb els seus trastos i les seves parades, a la plaça de la Serradora. 
Prop de les 10 del matí el temps ha donat una treva que els participants han aprofitat per muntar les seves parades, esperant que el matí, aguantés ennuvolat i prou. 





Però el temps avui no estava de part nostra i, a part de deixar-nos un matí gris, també ens ha deixat uns quants ruixats. 
Les parades s'han vist deslluïdes per culpa de la pluja que ha obligat als participants a cobrir els seus objectes amb plàstics o paraigües.




Malauradament, el temps, i com era d'esperar, ha influenciat en el nombre de persones que han vingut al mercat, i avui no hi hagut gaires vendes.
La majoria de persones que avui han passat per la plaça de la serradora ho han hagut de fer amb paraigües i, també, amb una mica de pressa.







Al voltant de les 12, i només 2 hores després de l'inici del mercat, els participants han començat a plegar les seves parades i a deixar l'espai ben net i recollit. 

Des del blog, volem donar les gràcies a tots aquells que avui, malgrat la pluja, s'han animat a muntar la parada. Gràcies a tots els que heu vingut de fora de Súria i heu fet l'esforç d'agafar el cotxe per arribar fins aquí. També gràcies a tots aquells que avui n'era el seu primer dia i que venien amb molts trastos i molta il·lusió. 
Gràcies a les persones que s'han animat a donar un cop d'ull a les parades del mercat. Entenem que el dia no acompanyava per estar-s'hi gaire estona fent un volt.

Esperem que la pluja d'avui no us hagi desanimat per participar en el pròxim Súriatrastos del 15 de febrer. 
Que tornem a trobar-nos tots, amb més sol, més participants i més compradors!





2 comentarios:

  1. Una pena el dia que va fer. peró bueno aixo no en desanima a tornar a participar al següent. A veure si va una mica millor. Molt bon blog, per cert. :)
    Podria agafar prestada alguna foto, indicant que no són meves esclar, perque estic fent una entrada sobre aquest dia també. Jo no em vaig podre fer,es va acabar la bateria de la camara, mira quina sort que tinc jajaja

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Laia! gràcies pel teu comentari!
      Esperem que pel pròxim ens faci més bon temps! no podem tenir tanta mala sort...
      Pots agafar les fotografies que tu vulguis! No cal que diguis que no són teves, però si t'agraïria que possesis l'enllaç d'aquest blog perquè els teus lectors el coneguin també!

      Una abraçada i fins al pròxim!

      Eliminar