lunes, 17 de diciembre de 2012

Súriatrastos

Súria posa en marxa un mercat de compra, venda i intercanvi d’objectes de segona mà anomenat Súriatrastos, que tindrà una periodicitat mensual i es farà el tercer dissabte de cada mes a la plaça de la Serradora, al bell mig del nucli urbà.Súriatrastos vol ser un mercat obert a totes les persones que no siguin professionals del comerç, amb l’objectiu de donar nova vida a objectes que ja no es facin servir, contribuint a fer una societat més sostenible i menys consumista gràcies a la reutilització i la reducció de residus.

L’horari de Súriatrastos anirà de 10.00 a 14.00 h. Cada participant hi haurà de portar la seva taula i el material necessari per exposar-hi els productes. No es permetrà la venda de saldos, ofertes, productes alimentaris o animals.

Les inscripcions hauran de ser comunicades entre els dies 1 i 10 de cada mes, trucant a l’Ajuntament (telèfon 93.868.28.00) en hores d’atenció al públic o enviant un missatge a l’adreça suria@suria.cat. Les places seran limitades i les inscripcions s’atendran per rigorós ordre d’arribada.

La creació de Súriatrastos ha estat una iniciativa de l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament. La seva posada en marxa ha estat difosa a diferents mercats de segona mà celebrats recentment al Bages.

Per a més informació sobre les condicions de participació, es pot accedir a l’adreça https://www.suria.cat/default.php?idcanal=8&idcategory=13&idsubcategory=0&idgroup=1&idevent=2947.

No hay comentarios:

Publicar un comentario