viernes, 18 de octubre de 2013

10ª EDICIÓ

Demà dissabte 19 d'octubre és un dia important pel Súriatrastos, ja que arribem a la nostra 10ª edició, i per sort, cada cop amb més paradistes i més visitants!

El manresainfo es va fer ressò d'aquest dia tant important i va publicar la notícia a la seva pàgina web.
També el Regió7 ens ajuda molt amb la difusió, i aquest mes va avisar a tothom de la finalització del període d'inscripcions:
























Amb l'ajuda d'aquests dos mitjans arribem a moltíssima més gent de la que podríem arribar nosaltres sols només amb el facebook i el blog. I així ho indiquen les dades de demà, on tot i que tenim paradistes que venen de les comarques de l'Anoia, del Segrià, del Garraf, del Barcelonès, etc, la majoria de parades són de poblacions del Bages. Comarca on tant Regió7 com Manresainfo, són dos dels mitjans en qui més confien els bagencs a l'hora d'informar-se. Gràcies per la vostra ajuda!


A més a més, tot i que la predicció del temps va variant durant el dia, encara ens lliurem de la pluja!

Així que entre la trentena de parades que tindrem demà, el solet que ens farà i la d'objectes, roba, llibres, cd's, joguines i demés que tindrem, segur que serà un Súriatrastos rodó!



A més a més, últimament us tenim a tots molt participatius per les xarxes socials, i això ens agrada molt! Correus de persones interessades en posar parada, correus vostres per saber a quina hora comença el mercat, comentaris de paradistes a les nostres publicacions...! Sembla que estem tots impacients perquè arribi demà, així que no ens enrotllem més! 

Ens veiem d'aquí unes horetes a la Plaça de la Serradora de Súria, de 10 del matí a 14 del migdia! 



No hay comentarios:

Publicar un comentario