lunes, 8 de julio de 2013

Preparant-nos pel mercat de Juliol

Bon dia a tots!
Avui tenim moltes notícies per vosaltres i aprofitarem el blog per recollir-les totes aquí:

Primer de tot, les fotografies de l'últim Súriatrastos, el del 15 de juny, ja estàn penjades al nostre facebook. Cliqueu aquí si hi voleu fer una ullada. Us prometem que trobareu objectes molt curiosos!

Segona notícia: recordeu que les inscripcions per posar parada gratuïta al Súriatrastos del 20 de juliol ja estàn obertes! Teniu temps fins al dimecres 17. 
Com sempre ho podeu fer 
per telèfon trucant al 93 868 28 00 de 9 a 14h
per internet, omplint el formulari web: https://www.suria.cat/default.php?idcanal=8&idcategory=13&idsubcategory=0&idgroup=1&idevent=2947

I l'última notícia que heu de saber, és que a l'agost el Súriatrastos agafa vacances. Per tant, el Súriatrastos de Juliol serà el punt i a part fins que ens tornem a retrobar al setembre, com sempre, a la Plaça de la Serradora. Us agrairíem doncs, que participèssiu en el mercat del 20 de juliol i així poder desitjar-nos a tots unes bones vacances.




Aprofitant l'entrada d'avui, i que ja tenim les fotografies del mercat de juny, us volem penjar algunes imatges d'aquest últim mercat.

Ens va sorprendre la quantitat de càmeres fotogràfiques que hi havia a la venta. El més soprenent de tot, és que cap era com l'anterior. 







I per últim, dos consells que us faràn gaudir molt més del Súriatrastos.

Si ets un apassionat de la fotografia, agafa la teva càmera de fotos i vine al Súriatrastos. Busca l'objecte que et farà de model, la llum, l'enquadrament apropiat... i dispara! Poden sortir fotografies tan maques i artístiques als mercats de segona mà! Tens l'oportunitat de fotografiar objectes que molts cops et serien difícils de trobar i segurament, amb la teva traça i imaginació podràs aconseguir imatges molt bones! 
Si us animeu, i feu fotos al pròxim Súriatrastos, us convidem a que les compartiu amb nosaltres al Facebook. Amb l'aplicació dels hastags al Facebook ara és molt més fàcil que poguem agrupar totes les fotografíes del mercat, nostres i vostres. Publiqueu la vostra fotografía acompanyada de #Súriatrastos i completem entre tots el mercat virtual. 

I el segon consell, que ja us hem donat altres vegades, és que toqueu, remeneu i demaneu preus!
Els paradistes estàn desitjant que ho feu, i a vegades, per no complir cap d'aquestes tres accions, ens perdem objectes que realment són tresors!

Hi ha moltes maneres de gaudir dels dissabtes de Súriatrastos, quina és la teva?

No hay comentarios:

Publicar un comentario