miércoles, 17 de julio de 2013

Ens agrada lo vintage, ens agrada lo retro!

Lo "Vintage" està de moda. Això és algo que sabem tots. Però ho és també el Súriatrastos? Poden trobar els amants de l'estil vintage objectes interessants per ells? Hi ha al Súriatrastos un forat pels apassionats de lo retro?

Fem-hi un cop d'ull!

De roba al Súriatrastos en trobem a gairebé sempre a les mateixes parades, el més curiós de tot, és que mai porten ben bé el mateix. Sempre hi trobem peces de noves i amb teixits i estampats diferents. Molts d'ells, com podeu veure, amb un aire vintage.



 Si el que busques són objectes de decoració; aquell quadre, aquella caixeta, aquell estant.. que li donarà a casa teva l'estil retro que busques, al Súriatrastos també ho pots trobar:





 O si busques objectes antics, que segurament no els hi donaràs la funció que tenien aleshores, però que també et serviran com a decoració, has arribat al lloc indicat!





Que no en tens prou? Que no estàs prou sorprés? Doncs prepara't, perquè al Súriatrastos també pots trobar joguines amb les que havies jugat tu o els teus pares!



Pels col·leccionistes d'allò més antic, també hi tenim un forat. Pins, revistes, llibres...







I aprofitem la dita de "nos vamos con la música a otra parte" per deixar-vos un exemple de la mar de vinils, cds i casettes, que podreu trobar al Súriatrastos! Que la música ens agrada a tots!





No hay comentarios:

Publicar un comentario